HEMA

vul het nummer van je voucher in om deze in te wisselen

hoe werkt het?

Voucher gekregen? Gefeliciteerd! Hieronder wordt kort beschreven hoe je het artikel kunt bestellen.

Ga naar de website www.hema.nl/vouchers

Vul het nummer, bestaande uit 15 cijfers, van jouw voucher in de banner en volg vervolgens de stappen zoals aangegeven op de voucher. Bij taartenvouchers kun je de afhaaldatum bepalen. Bij andere artikelen ontvang je een e-mail op het opgegeven e-mailadres, zodra het artikel in het filiaal geleverd is.

Print na afloop de bevestiging van de order en neem deze mee naar de winkel. Vergeet ook niet jouw voucher mee te nemen.

algemene voorwaarden

De voucher geeft alleen recht op het artikel of taart die staat afgebeeld op de voucher en kan niet ingewisseld worden tegen contanten.

De voucher heeft mogelijk een uiterste geldigheidsdatum en bezit geen waarde meer wanneer je het artikel of taart afhaalt na deze datum. Bestel dus tijdig en houd rekening met uiterste besteldatum.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met HEMA Consumentenservice.

hoe werkt het
zakelijk contactformulier
voor bedrijven
voor elke gelegenheid een HEMA cadeaukaart

HEMA maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante advertenties aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kunnen HEMA en met HEMA samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan HEMA advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via sociale media. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie

OK