HEMA

vul het nummer van je voucher in om deze in te wisselen

informatie voor bedrijven

Met ruim 500 winkels in Nederland, heeft iedereen inmiddels zijn weg naar HEMA gevonden. Maar wist je dat HEMA ook producten levert aan bedrijven? Bijvoorbeeld taarten, die zijn heel populair. Zo kun je als bedrijf bij HEMA een voucher bestellen om een taart weg te geven aan personeel, relaties of mogelijke nieuwe klanten. Een ovenverse appeltaart van HEMA af te halen bij een filiaal naar keuze. Een zakelijk goed initiatief en een leuk gebaar.

We hebben niet alleen vouchers voor taarten, maar denk ook aan non-food artikelen zoals regenpakken of kortingsvouchers voor fotoalbums. Het voordeel van HEMA is dat je acties verspreid over heel Nederland voordelig en efficiënt kunt uitzetten.

voucher met standaard HEMA opmaak en eigen bedrijfslogo

Je kunt kiezen voor A5 voucher of een e-mail met in de bijlage een A5 voucher. Je levert hiervoor een eigen bedrijfslogo aan, maar HEMA verzorgt het drukwerk. Of verstuurt de e-mails. De oplage is minimaal 1.000 stuks met een bedrag van minstens 5,- euro per voucher.

Hier vind je enkele voorbeelden van standaard A5 vouchers.

voucher naar eigen ontwerp met HEMA logo

Je kunt kiezen voor een geprinte brief of een e-mail met een barcode. Je levert hiervoor de lay-out en content aan, maar HEMA verzorgt het drukwerk. Of verstuurt de e-mails. De oplage is minimaal 1.000 stuks met een bedrag van minstens 5,-  euro per voucher.

hoe werkt het?

De voucher is voorzien van een unieke barcode met een waarde die overeenkomt met de prijs van het artikel. Op de voucher staat stapsgewijs beschreven hoe jouw relatie het artikel online kan bestellen en afhalen bij een HEMA filiaal naar keuze. In de winkel wordt het artikel afgerekend met de voucher.

De vouchers worden standaard op één adres afgeleverd, waarna je deze zelf aan jouw relaties kunt overhandigen. Indien gewenst kan HEMA ook de verzending helemaal voor je verzorgen. Er worden dan handelings- en verzendkosten in rekening gebracht. Voor het inregelen van een taartenvoucher actie hebben wij gemiddeld vijf weken nodig. Nadat je een bestelling hebt geplaatst en betaald, neemt HEMA de order in behandeling.

Heb je interesse? Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Hier vind je het contactformulier voor bedrijven.

hoe werkt het
zakelijk contactformulier
voor bedrijven
voor elke gelegenheid een HEMA cadeaukaart

HEMA maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante advertenties aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kunnen HEMA en met HEMA samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan HEMA advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via sociale media. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie

OK